Nu börjar det närma sig, om mindre än två veckor, den 15 juni åker jag till Ghana för att få hälsa på barnen på barnhemmet igen, för att arbeta med organisationen och möta Alex igen som driver barnhemmet. Jag har turen att få ta med mig mycket bagage på flyget och vill därför be er om hjälp att samla ihop lite saker.

Jag behöver massvis med suddgummi och pennvässare (pennor är redan ordnat då NABI Germany hade med sig ett helt lager) som barnen ska kunna ha i skolan. De förbrukas ju i och med att de inte har någon dator eller liknade att skriva på så det går åt en hel del och därför är det bra att kunna ha på lager.  Skor är något som alltid behövs då barnen ofta har söndriga skor som sluts ut och till slut inte går att använda, så skor i alla storlekar uppskattas. Förutom detta så är det plåster, sårtvätt, sårtejp, tvål, tandkräm, värktabletter, trosor, kalsonger och ficklampor saker som behövs. Något som alltid möts av stora leenden är fotbollar och basketbollar då barnen älskar att spela alla bollsporter.

Om ni har möjlighet att dela med er av något av detta så hade det betytt väldigt mycket, mejla då mig på info@nabisweden.se

Det känns helt overkligt att jag snart ska få vara på plats i mitt saknade Begoro och ännu en gång få gå in på barnhemmet som en gång förändrade mitt liv. Snart är jag där igen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *