Tillsammans kan vi göra skillnad

Donera pengar – Stöd oss

Du kan välja att donera en engångssumma som kommer att gå till olika behov på barnhemmet som t.ex. för att kunna köpa in mat eller för att stödja ett projekt om att t.ex. bygga nya toaletter. Det är en engångssumma som du helt väljer själv och som utan mellanhänder kommer att gå till ett aktuellt behov eller ett aktuellt projekt.

Donera engångssumma:

Swisha enkelt till NABI Swedens Swish- nummer: 1230345868

Banköverföring till NABI Swedens företagskonto
Kontouppgifter:
Företagskonto: NABI Sweden
Clearingnummer: 6694
Kontonummer: 911 275 258
Handelsbanken

Månadsgivare:

För att bli månadsgivare klicka på länken nedan
Klicka här för mer information om hur man blir månadsgivare.

Genom att bli månadsgivare kan du på ett långsiktigt sätt vara med och bygga upp barnens framtid. Genom månadsgivare hoppas NABI Sweden kunna bygga upp en bas för barnhemmet, där vi varje månad kan bidra till en enklare, stabilare och tryggare vardag och samtidigt kunna bygga upp utbildningsfonder för barnen, detta så att baren kan få chansen att fullfölja sina drömmar om att bli något utanför gatan, genom att gå vidare till en gymnasieutbildning, något som inte är möjligt utan stöd.

Om du vill ha mer utförlig förklaring vad pengarna används till och varför eran hjälp är så otroligt viktig, gå till sidan: ”Mål och Visioner”. Vilket sätt du än väljer så vet jag av mina egna erfarenheter att ditt stöd kommer att göra en betydande skillnad. Här finns inga mellan händer, inga stora byråkratiska procedurer och ingen ovisshet vart pengarna går. Jag kommer själv se till att pengarna kommer direkt till barnen och att ni alla tydligt ska kunna vara med och se hur utvecklingen går. Mitt mål är att ha ett så nära samarbete mellan er, mig och barnhemmet som möjligt. Jag är otroligt tacksam för alla som vill vara med och dela denna resa med mig, tillsammans kan vi förändra livet för dessa barn och ta utvecklingen ett steg längre. Låt oss tillsammans göra en skillnad, alla förtjänar en chans!

Tveka inte att kontakta mig på om ni har några tankar, frågor eller funderingar.