NABI Sweden har alltid om första mål att ge de barn vi har på barnhemmet ett liv där de har de mest basala sakerna som barn behöver, alltså en säng, tre mål mat om dagen och en skolgång. Vi har stora utgifter när vi nu har 43 barn på barnhemmet och just nu klarar vi inte budgeten, våra största utgifter är hyra, ved/gas, mat, sjukvård och medicin samt löner till lärarna i skolan samt för de anställda på barnhemmet. Just nu klarar vi inte att betala allt detta varje månad, vi kämpar för att dryga ut pengarna och barnen får verkligen de mest basala exempelvis är maten oftast, tyvärr, bara majgröt och ris, ingenting annat. Vi drar in på de kostnaderna vi kan men fortfarande går vi minus.

Jag behöver verkligen er hjälp. Det är så pass basala saker det handlar om vilket innebär att bara en 100-lapp i månaden gör en stor skillnad. Var med och se till att 43 barn får en barndom, var med och hjälp oss att i framtiden kunna hjälpa än fler barn bort från gatan.

Gå in på banken gör en stående överföring till företagskontot, märk med din mejladress eller skicka ett mejl till info@nabisweden.se för ett gåvobevis för månadsgivare.

Företagskonto: NABI Sweden
Clearingnummer: 6694
Kontonummer: 911 275 258
Handelsbanken

Tillsammans gör vi skillnad!

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *