I januari kommer jag, Sarah Hansson, att åka ner till Ghana igen. Genom NABIS Sweden har jag varje vecka kontakt med Alex nere i Ghana som driver barnhemmet men för mig är et otroligt viktigt att kunna åka ner till Ghana så ofta jag kan. Detta för att först och främst få krama och träffa alla barnen men också för att med egna ögon se hur det går med barnhemmet och skolan, vad som går bra, vad som går mindre bra och vilka förbättringar vi ska arbeta med.

Fram till den 24:e januari kommer jag att efterlysa saker som vi på barnhemmet behöver som jag ska ta med mig ner. Redan nu vet jag att vi behöver följande saker, om någon av er har saker av det nedan att skänka eller kan tänka er att köpa in något av de nedan så skriv gärna ett mejl till mig på info@nabisweden.se

miniräknare
blyertspennor
bläckpennor
suddgummi
whitbord pennor
markeringspennor
ritblock
skrivhäften
mappar

plåster
bandage
värktabletter
sårrengöring
Tandborstar
Tandkräm

skor ( killar och tjejer)
underkläder ( killar och tjejer)
strumpor
skolväskor
gympapåsar
fotbollströjor

fotbollar
hopprep
lätta spel
engelska läsböcker

Categories:

Tags:

2 Responses

  1. Hej Sarah! Är det någon speciell sorts värktabletter som ni önskar? Fick frågan av en kompis som kommer skänka lite saker också om ni har behov av vitamintabletter? Hör av mig när vi samlat klart. Kram Maria BJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *