Äntligen börjar det närma sig; vernissage kvällen för NABI Sweden här i Göteborg!

Lördag den 12 december 19.30 på Frilagret (Närheten av järntorget- Heurlins plats  413 01 Göteborg) är det dags för fotoutställningen ”Children of Begoro– en inblick i barnhemmets vardag”.  Välkomna till en kväll full av hopp och kärlek där vi tillsammans reser till Ghana. En kväll där vi samlas i förmån för barnhemmet NABI.

Genom en kameralins får vi en inblick i barnens vardag. Den fantastiska fotografen Adina Asbeck har under tre månader på barnhemmet, lyckats fånga barnens färgsprakande personligheter, känslorna förmedlas rätt genom linsen och in i betraktarens hjärta.

Under kvällen kommer vi förutom den fantastiska fotoutställningen bjuda på underhållning i form av musikframträdanden av Marcus Bertilsson och Gabriel Isip samt mingel och glatt humör. Kvällen präglas av att vi tillsammans kan göra en skillnad för dessa fantastiska barn, barn som alla på unika sätt kan inspirera oss i vår egen vardag. Vi kommer under kvällen att berätta om såväl livet på barnhemmet med dess framgångar och motgångar samt om organisationen NABI Sweden.

Adina Asbeck har jag tidigare skrivit om här på bloggen. En tjej från Tyskland som jag bodde med under ett volontärarbete på Malta. Adina bodde på NABI under 3 månader där hon förevigade, fångade och tolkade barnens personligheter, deras liv och barnhemmet vardag. Fantastiska bilder som vi i augusti hade en väldigt uppskattad utställning för i Tyskland och nu är det äntligen Sveriges tur. Adina kommer att flyga hit med fotografierna tillsammans med en vän som skapat musik till utställningen, så de kommer båda finnas på plats under kvällen.

Jag hoppas att så många som möjligt av er vill komma, det kommer bli en kväll som har allt; inspiration, kärlek, konst, musik och gemenskap. Ni får jätte gärna skicka iväg ett mejl med hur många ni är som kommer till info@nabisweden.se så är det lättare för oss att planera kvällen.

Varmt välkomna!
Önskar
NABI och NABI Sweden

nabi sweden affich

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *