Igår blev jag otroligt glad när jag fick se att PeaceWorks Sweden, som är den organisationen som jag gjorde mitt volontärarbete i Ghana igenom, skrivit om NABI Sweden på första sida på deras hemsida. PeaceWorks Sweden är en jätte bra organisation som på olika sätt arbetar med volontärarbete och fredsengagemang. De har många olika sorts volontärutbyten, de arbetar både i Sverige och utomlands, de har utbildningar och inspirations kvällar. En inspirerade organisation med inspirerande människor helt enkelt. Så jag känner mig otroligt hedrad över att få ha NABI Sweden på deras första sida.

Här kan ni kika in, både på vad de har skrivit om NABI Sweden och på PeaceWorks aktuella arbeten. Peaceworks.se.

peaceworks logga

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *