Jag vill börja med att tacka alla givare som är en stor hjälp för både barnhemmet och deras skola i Begoro, östra Ghana. Barnen, de anställda och volontärerna på NABI är alla oerhört tacksamma, precis som Sarah och jag.

Alex har skickat några uppdateringar i helgen angående det nya året och den nya terminen. Skolan på barnhemmet har precis öppnat efter deras jullov. De redan inskrivna eleverna samt de nya eleverna har påbörjat vårens kurser och är väldigt exhalterade att fortsätta lära sig nya saker. De elever som i vår kommer gå vidare från högstadiet till gymnasiet förbereder sig för de prov som kommer i Juni.

Ghana har ändrat kursplanerna och därför också uppdaterat vilka böcker som behöver bytas ut för att passa de nya riktlinjerna. Detta är någonting som Alex hade ett möte med lärare och föräldrar om i veckan. De barn som har föräldrar och endast är på NABI för att gå i skolan om dagarna kommer få böckerna genom sina föräldrar. Dock fattas det pengar i budgeten för barnen som bor på barnhemmet skall kunna få de nya böckerna som de behöver.

Vi är så oerhört tacksamma för alla månadsgivare samt de som ger pengar vid speciella tillfällen, varje krona räknas. Just nu skulle vi verkligen behöva samla in lite extra pengar så att barnen kan få ta del av de nya skolböckerna som Ghanas skolverk kräver.

Om ni har möjlighet att skänka lite extra pengar denna månaden till NABI så kan ni bidra till att dessa barn får de böcker de behöver. Som sagt, varje krona räknas. Ni kan antingen göra en överföring till NABI’s bankkonto;
Clearing: 6694
Account number: 911 275 258
Bank:Handelsbanken

eller swisha en summa till 1230345868.

Tack igen för ert fortsatta stöd, er hjälp gör skillnad.

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *