Jag har en jätte rolig nyhet att berätta, det kommer nämligen att ske en välgörenhetsgala för NABI Sweden; ”En för alla, alla för en”. Det är tre tjejer som är uppväxta i samma område som mig, som kontaktade mig för ett tag sedan och berättade om sin ide. Dessa tre tjejer har en dansgrupp tillsammans och det var genom den som iden till en välgörenhetsgala uppstod. De har all tre haft en vilja att göra något inom välgörenhet, men de har inte riktigt vetat hur och har inte haft chansen att åka iväg som volontärer, så därför bestämde de sig för att sätta ihop en välgörenhetsgala. Att de har valt att göra detta för just NABI Sweden känns jätte roligt och väldigt ärofyllt. Jag tycker att dessa tjejer verkligen är ett bra exempel på att alla kan göra något, även om man då inte kan åka iväg som volontär, starta en egen organisation eller vara aktiv i en förening, så kan man alltid göra nått, att ta vara på något som man brinner för, i detta fall deras dans, och använda det för något bra, tror jag alltid är ett vinande koncept. Denna välgörenhetsgala kommer att vara i september, på Frilagret som är en lokal som ligger på järntorget, mitt emot Draken. Ett datum kommer komma upp här inom kort. Tjejerna har verkligen valt att satsa och lägga ner mycket arbete för att få detta till en riktigt bra show. Vi har kontakt med sångare, affärer, företag, fotografer, barngrupper och artister. Jag tror att detta kan bli riktigt stort, känns verkligen jätte spännande!

Det ska bli jätte roligt att arbeta med detta tillsammans med flera nya människor som alla har något att bidra med till att göra denna gala till något som alla kommer att minnas. Vår förhoppning är att verkligen kunna beröra folk och förmedla budskapet att ingen kan göra allt men alla kan göra något, att vi alla är där tillsammans för att försöka förbättra barnens livssituation på barnhemmet. Att ge dem en chans till en bättre vardag, en trygghet och en ljusare framtid. Jag kommer att uppdatera hemsidan under tiden med vad som händer och så fort som, möjligt gå ut med datum. Tjejerna i dansgruppen har även valt att starta en blogg där man kommer kunna följa allt arbetet under gång, länken till den kommer inom kort.

Jag känner mig väldigt förväntansfull att skapa en kväll som kan motivera, hjälpa barnen och ge alla en underbar kväll med massor med härliga uppträdande. Jag hoppas att ni följer med på arbetet och att vi sen ses i september för en helkväll med härlig show!

Här finns en länk till Frilagret där välgörenhetsshowen kommer att hållas:

Frilagret

Categories:

Tags:

2 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *