Ett stort varmt tack för alla fantastiska människor som kom på lördagens fotoutställning! Det blev verkligen en lyckad kväll.

Tillsammans lyckades vi samla ihop hela 11 160 kr, vilket är en otrolig summa! Dessutom flera månadsgivare vilka kommer utöver summan 11 160kr, då de flesta lägger in sin transaktion senare i månaden, så jag håller tummarna att det totalt blir över 12 000kr!  Kommer uppdatera er om detta i slutet av december.
Ni som vet att ni har blivit (alltså redan överfört en summa som kommer bli en månadsvis summa) eller ni som har lagt en stående överföring för senare i månaden eller kommer lägga upp en stående överföring under veckan; ni får jätte gärna skicka ett mejl till info@nabisweden.se så att ni registreras som månadsgivare och får ett gåvobevis för månadsgivare skickat till er.

Som jag berättade i mitt tal i lördags så saknar vi alltså 7 000kr varje månad för att kunna få barnhemmet och skolan att gå runt, så jag önskar att så många av er som möjligt, som var med i lördags blir månadsgivare. NABI behöver er!

Den fantastiska summan 11 160kr kommer innebära att vi med en gång kan skicka Comfort och Ernest till skolan och dessutom betala för flera månader av skolgång i framtiden. Ni har gett dem en framtid!

Jag är så nöjd med kvällen då det var en jätte härlig stämning där folk kunde mingla, prata, kolla på de fantastiska bilderna, lyssna på musiken och fika. Det var en stor variation av folk som var där, vilket bidrog till den fina stämningen. Jag fick så mycket vackra ord den kvällen att jag fortfarande inte vet hur jag ska tacka er. Ni gjorde verkligen kvällen fantastisk!

Jag har nedan lagt in bilder från kvällen så att ni som missade eventet kan få njuta lite i efterhand, mer bilder från fotografen kommer att komma.
Jag höll under kvällen ett ganska långt och informativt tal som jag kommer lägga upp här på hemsidan också för er som är intresserade av att läsa det.

Som vanligt får ni gärna sprida hemsidan vidare och involvera vänner, familj och bekanta! Det finns många sätt att vara delaktiga, bara denna vecka har jag fått två fantastiska exempel: Öckerö gymnasieskola, som är min gamla skola, samlade ihop pengar i klassen och köpte allt från tandborstar och bindor till hårtofsar, godis och pennor – detta skickade dom sedan ner i tre stora paket till barnhemmet (bilder när det har anlänt kommer). Exemplet nummer två stod en kvinna som var på utställningen i lördags för som, förutom att bli månadsgivare, fick sina kollegor att donera alla pant pengar på jobbet till NABI Sweden. Det gjorde de enkelt på NABI Swedens nya Swish nummer: 1230345868 som är direkt kopplat till organisationens konto.

Stort tack ännu en gång för en kväll som förbättrade framtiden för barnen på NABI avsevärt. Det är ni som gör detta möjligt, glöm inte det!

 

IMG_0280 IMG_0288 IMG_0334IMG_0240 IMG_0247

 

IMG_0235 (2) IMG_0283 (2) - Kopia IMG_0191 (2) - Kopia IMG_0195 - Kopia IMG_0207 - Kopia IMG_0217 - Kopia IMG_0230 (2) - Kopia IMG_0233 (2) - Kopia IMG_0235 (2) - Kopia

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *