Jag hoppas att alla har haft en fin jul och nyår med nära och kära. Jag har tänkt mycket på min förra jul och nyår som jag firade nere i Ghana på barnhemmet, oj vad mysigt det var! Julafton är en av de få dagarna på året som barnen får kött, varje julafton slaktas nämligen en get som barnen, lärarna och volontärerna delar på. Tillsammans med kryddat ris så var det verkligen himmelriket för smaklökarna, speciellt efter månader av nästan enbart vitt ris.Jag hade tillsammans med några andra volontärer samlat ihop pengar från nära och kära för att köpa julklappar till barnen, det blev nya tjocka filtar till de kalla nätterna, lite godis och ett porträtt på var och en av barnen som vi hängde upp i barnhemmets korridor. Att få se 28 par tindrande ögon var nog den bästa julklappen jag någonsin fått, det var en av de bästa jularna i mitt liv som jag aldrig kommer glömma!Jag har tagit kontakt med två tjejer som just nu är volontärer på barnhemmet och jag hoppas att de kommer att kunna hjälpa mig med bra uppdateringar om barnen och barnhemmet, så kan vi förhoppningsvis få se hur denna julen blev för barnen.

Det är mycket som händer just nu och snart kommer jag att uppdatera er alla gällande de framsteg som görs. Något som redan nu är klart är NABI Sweden Facebook sida:https://www.facebook.com/NABIsweden
Så gå in, gillar och sprid den vidare, vi behöver alla jobba tillsammans för att skapa en förändring!

Nu efter lite julledigt är jag redo att till 110% köra igång med NABI Sweden och jag hoppas att ni är med mig!

Julaftons kväll förra året

Julmiddag

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *