1470387_10152098368119913_1463978481_nDen 7 december kl.18.00 på Frilagret, Järntorget så hålls äntligen välgörenhetsgalan ”En för alla, alla för en” för NABI Sweden. Det kommer verkligen bli otroligt roligt att få vara en del av en gala, en stor utmaning att för första gången hålla i något som en välgörenhetsgala känns jätte spännande. Det är många otroliga människor som sliter med detta, framför allt Jannica och Mikaela som har satt ihop hela showen.

Det kommer bli en kväll med sång, dans, föreläsningar, mat och mingel. Biljetterna kostar 50kr som går oavkortat till barnhemmet, det kommer även att finnas ett frivilligt högre biljettpris där man kan ha chans att vinna biljetter till Göteborgs Symfoniker och till Lisa Nilsson på Göteborgs Konserthus. Antingen kommer man kunna köpa biljetter på plats eller förköpa av mig innan så hör jätte gärna av er till mig om ni vill komma, antingen på min mobil 0707291091 eller över mejl info@nabisweden.se

Jag hoppas att se så många av er där som möjligt och att vi tillsammans kan göra en skillnad för barnen på NABI och ha en härlig kväll tillsammans!

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *