Jag har fått väldigt oroande mejl från Alex Dankwa som är mannen som driver barnhemmet NABI nere i Ghana, detta då deras huvud donator NABI Switzerland har avbrutit sina donationer på grund av att de två killarna som drev organisationen av personliga skäl inte kunde fortsätta. Detta sätter Alex, barnhemmet och framför allt för barnen i en otrolig svår situation. Barnhemmet har inget statligt stöd från Ghanas regering och inte heller någon fast hjälporganisation som förser dem med pengar utan lever på enstaka donationer, ett mindre månadsstöd från NABI Sweden samt att Alex och hans familj använder sina egna pengar för att täcka upp alla luckor i barnhemmets ekonomi.

De befinner sig nu i en oviss situation där de inte vet hur de ska få pengarna att räcka till de grundläggande som mat och hyra. Så jag behöver nu verkligen er hjälp. Jag vet att januari är en tuff månad för många men jag vet också att det finns stora hjärtan där ute som verkligen vill vara med och hjälpa dessa barn som helt plötsligt befinner sig i en betydligt tuffare situation utan att ha gjort något för att förtjäna det.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni vill vara med och akut stödja denna situation tills jag på nått sätt tillsammans med Alex har lyckats hitta en långsiktig lösning.

I nästa inlägg kan ni se en exakt redovisning av hur pengarna fördelas och vad som inhandlas för varje donerad krona.
Gå in på fliken ”Stöd oss” för all information samt att donera över Paypal eller använd er av NABI Swedens kontouppgifter nedan. Om ni har några frågor är det bara att kontakta mig personligen på telefonnummer: 070-7291091 eller mejl på info@nabisweden.se

Tack på förhand för att ni vill vara med och göra en skillnad, ett bidrag kan förändra allt för ett barn på barnhemmet NABI i Ghana.

NABI Sweden kontouppgifter:
Konto: NABI Sweden
Clearingnummer 6238
Kontonummer 703 216 198
Handelsbanken

VXv9U4qCIQoXAGy0YrNmNazx-jCO3Z4VWYKTbClteWc

Categories:

Tags:

3 Responses

  1. Hej Hjärtat
    Har satt in ett bidrag direkt till bank kontot. Du e underbar som kämpar så för och med ”dina” barn. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *