Att hitta en balans mellan studier, arbete, fritid och organisationen är just nu min största utmaning. Att inte hitta tiden till att vara ute och föreläsa om organisationen eller skapa fler event just känns jätte tråkigt men jag försöker då att se det långsiktigt. Långsiktigt på de sätt att NABI Sweden är en organisationen som jag hoppas på att utveckla i framtiden, något jag verkligen hoppas att kunna bygga vidare på och arbeta med i framtiden. Jag kan helt enkelt inte få allt att hända nu med en gång men jag kommer fortsätta så gott jag kan i min egen tid och målet är att kunna ordna ett nytt slags event i slutet av sommaren.

Men det änder fortfarande saker både på barnhemmet och för NABI Sweden, Den senaste nyheten är att en kär vän till mig kommer att åka ner till Ghana för att arbeta som volontär på barnhemmet NABI. NABI Sweden blir för första gången en sändorganisation vilket känns jätte spännande. Adina är en härlig 20-årig tjej från Tyskland som jag bodde och arbetade med som volontär på Malta under fem månader. Ett stort hjärta, positiv energi och en hel drös med kreativa kunskaper gör henne perfekt som volontär på NABI. Adina är en jätte duktig fotograf så hon har planerat att hon under sin tid på barnhemmet kommer att ta bilder vilka hon sedan kommer använda för att göra en fotoutställning i Tyskland, som en insamlingsevent för NABI Sweden. Jag är otroligt tacksam och förväntansfull inför detta, att någon annan vill engagera sig och skapa ett event till förmån till NABI Sweden för att hjälpa till att samla in pengar till barnen känns ärofyllt! Adina kommer att dokumentera hela hennes resa så att vi här kan få ta del av den. Jag ser fram emot att få uppdateringar om vad som händer på barnhemmet och med barnen och även att få höra hennes personliga tankar om vad som kan behöva förbättras och vad som ska fokusera på. Avresan går i mitten av Mars och Adina kommer att stanna i Ghana i nästan två månader.
Jag och Adina på Malta, påväg till ungdomscentret där vi arbetade som volontärer

IMG_5551

Här är några exempel på Adinas otroliga porträtt hon tog av några av barnen på centret.

IMG_3768 - Kopia

IMG_3790 - Kopia

IMG_3826 - Kopia

IMG_5655

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *