Igår blev jag otroligt glad när jag fick se en bild på mig tillsammans med några av barnen på NABI på Torslanda Tidningens första sida! För ungefär en vecka sedan var jag ute på Torslanda Tidningens redaktion där jag blev intervjuad angående mina erfarenheter som volontär i Ghana och om mitt arbete med NABI Sweden, och igår kunde man se resultatet. Jag blir full med energi när jag tänker på att vi kanske lyckades nå ut till lite nya människor genom denna artikel i tidningen, människor som jag annars kanske inte hade kommit i kontakt med. Det känns verkligen jätte roligt och jag blir så stolt över att se barnen på de fina bilderna, de förtjänar verkligen att få en plats på första sidan. Tack så jätte mycket Connie Åquist och alla andra på Torslanda Tidningen för en jätte fin intervju.

Här nedan är en länk till en pdf-fil över det senaste numret av Torslanda tidningen, på första sidan ser ni mig och barnen och om ni bläddrar vidare till sida fyra så kan ni läsa intervjun.http://pdf.tidningen.se/flashpublisher/magazine/258

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *