På onsdag är det äntligen dags, jag åker till Tyskland för att vara med på Adinas fotoutställning om tiden hon spenderade på barnhemmet NABI i sommars. Adina studerar konst och fotografi på Universitetet och jag tycker hon är en helt otrolig fotograf så det ska bli jätte roligt att få se hennes bilder. Adina åkte som volontär genom NABI Sweden, vilket ni kan läsa om, i tidigare inlägg, jag och Adina träffades på Malta där vi delade lägenhet med tre andra tjejer och arbetade som volontärer på ett barn och ungdomscenter och blev väldigt nära vänner.

Att fotoutställningen handlar om Ghana och barnen på barnhemmet känns jätte roligt då ett är ett annorlunda sätt att lyfta situationen på barnhemmet och få människor delaktiga och intresserade. Jag kommer vara på plats med broschyrer och information om NABI Sweden och även paret som numera driver NABI Tyskland kommer vara på plats. Paret, Doris och Bernhard har varit riktiga änglar sedan NABI Swiss var tvungna att avsluta sin hjälp till barnhemmet. Barnhemmet hade aldrig klarat sig utan NABI Tysklands hjälp så det ska bli otroligt roligt att fån träffa detta fina paret och diskutera framtida planer tillsammans.

Inte nog med att jag kommer få återförenas med Adina som jag inte sett på 1,5 år jag kommer även att få träffa Laura som också var volontär under nästan hela min vistelse på barnhemmet. Laura är också från Tyskland och kommer att komma till utställningen, vilket gör det extra speciellt, en riktig Ghana återförening efter så många år. Det känns väldigt kul att utfällningen ligger just nu då det inte är långt kvar till dess att jag åker till Ghana. Jag längtar av hela mitt hjärta till den 15 juni när jag sätter mig på planet mot Ghana, Accra och slutligen barnhemmet i byn Begoro.  I och med mötet med NABI Tyskland denna vecka samt min egen vistelse i Ghana under sommaren så kommer NABI Sweden att bli allt mer aktiva och jag ser fram emot att kunna gör lite projekt för att verkligen få igång organisationen. Att kunna ta steg i rätt riktning mot framtida drömmar om att kunna finnas som en möjlighet för barnhemmet att expandera och för att kunna vidareutbilda barnen och ge dem en ljus framtid. Jag vill åter igen passa på att tacka alla underbara månadsgivare för att ni fortsätter att stödja NABI Sweden, ni är guld värda, utan er hade NABI Sweden inte funnits.

1653673_10202551567468725_3809132614757669055_n

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *