Det var ju planerat att välgörenhetsgalan ”En för alla, alla för en” skulle hållas för NABI Sweden nu den 21 september men detta har nu ändrats. Det finns flera anledningar till detta, dels så ligger Frilagret, lokalen där galan skulle hållas, efter i sin renovering och kommer inte vara klara tills dess, dessutom är det en del privata saker som har hänt inblandade i galan som gjort att alt arbete har stannat upp lite granna. Det nya preliminära datumet är nu 7 December, detta ,låter kanske långt fram men i och med detta har vi lyckats att få med en riktigt spännande Afrikansk grupp som både sjunger och spelar. Så vi försöker att se denna förskjutningen som något positivt och som ger oss mer tid att göra en ännu bättre och större välgörenhetsgala för alla de underbara barnen på NABI.

Jag kommer med mer information med upplägget inom kort. Jag har i dagarna även Skypat med Bettina från Schweiz som var en volontär som jag arbetade med en del i Ghana. Hon har vart nere och hälsat på i Ghana under tre veckor och ar nu kommit hem med massor av härliga bilder, minnen, nyheter och uppdateringar till mig och er. Jag håller just nu på att sortera upp det så att ni alla kan få ta del av vad som pågår i denna lilla byn Begoro uppe i Ghanas berg.

Nu är sommaren över snart och hösten på ingång, jag har börjat plugga Kandidatprogrammet i Globala Studier på Göteborgs Universitet, vilket jag hoppas kommer ge mig en stadigare grund att stå på och många nya verktyg som jag kan använda för att utveckla NABI Sweden som organisation. Jag ser fram emot en höst där jag verkligen kommer att satsa på NABI Sweden och förhoppningsvis få organisationen att växa och därmed kunna erbjuda mer hjälp och ett ökat stöd till barnen som verkligen behöver det.

Categories:

Tags:

2 Responses

 1. Hej Sarah!
  Det skall bli kul med galan 7/12. Det låter som en jättebra datum. Lycka till med studierna som säkert kommer att ge dig mycket både för att hjälpa barnen i Ghana och att arbeta på långsiktiga lösningar av fattigdomsfrågan.
  Kram Kolan

  • Hej Kolan!
   Ja jag tror också att det kommer att bli ett bra datum och en jätte rolig show, hoppas såklart att få se dig där. Tack så mycket, det hoppas jag med.
   Ha det så jätte bra så länge
   Kram Sarah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *